Ако имате ове мане интелигентнији сте од других

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2022, 13:01

Ако имате ове мане интелигентнији сте од других

Многи мисле да су интелигентне особе попут суперхероја који све знају и могу, али истина је потпуно другачија. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio И интелигентни људи имају своје здравствене, љубавне и друге “обичне” проблеме, а ако се препознате у неком од ових, и ви спадате међу њих.
Умара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вас ћаскање Ако вас изузетно умара испразно ћаскање – то је зато што је ваш мозак преплављен великим и важним идејама. Теме које вас интересују углавном укључују уметност, науку и филозофију, а не се врло ретко појављују када са неким ћаскате. Вама је потребан разговор са сличним особама како бисте могли да размењујете идеје о важним стварима.
Више размишљате него што причате Како је ваш мозак “умрежен” да тражи сва могућа решења и одговоре за одређени проблем, можда вам је пторебно више времена него “обичној” особи да дате своје мишљење или дођете до закључка. Ако нисте сигурни да имате прави одговор или бриљантну идеју, вероватно уопште нећете говорити.
Највећи проблем вам представља чињеница да људи око вас нису упознати са начином на који ваше мисли функционишу и врло често се збуне или мисле да сте чудни, незаинтересовани или интровертни.
Посао вам досађује
Потреба да ваш мозак стално буде суочен са изазовима и новим идејама може да ваш посао претвори у праву досаду када исцрпите сву креативност из њега. Притом, ваш шеф може да буде пун неразумевања за све идеје које имате јер само жели да се посао обави.
Понекада се паралишете када је потребно да реагујете. Тешко је бити мислилац у свету у ком сви само грабе и цене акцију више од сјајних идеја. Због тога што сте стално обузети новим идејама, може се десити да вам изостане тај акциони импулс. На велику жалост, људи то могу да помешају са лењошћу.
Људи мисле да сте друштвено неприлагођени Ако вам не прија ћаскање, често ћутите или вас не инспиришу прежвакане идеје, људи имају тенденцију да мисле да сте друштвено неприлагођени.
Тешко вам је да се заљубите Ваша потрага за љубављу је мало захтевнија јер сте пажљивији, аналитичнији и независнији од других. Због тога што вам недостаје спонатност, ваше симпатије могу брзо да изгубе интересовање.
Pet stvari koje muškarci rade, a žene obožavaju: Probajte i uverite se sami

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако имате ове мане интелигентнији сте од других се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.