У ПКС радионица о производњи струје из обновљивих извора

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2022, 09:48

У ПКС радионица о производњи струје из обновљивих извора

Привредна комора Србије (ПКС) у сарадњи са УСАИД-ом, данас организује скуп под називом „Производња електричне енергије из обновљивих извора енергије за сопствене потребе у привреди“, у оквиру активности УСАИД пројекта Боља енергија, најављено је из ПКС. Фото: ПКС Учесници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << радионице биће информисани о правном оквиру за купце односно произвођаче у Србији и како се постаје купац односно произвођач, економско-финансијској анализи изградње соларне електране и могућностима за финансирање таквих пројеката, те недостацима правног оквира, баријерама и ризицима за инвеститоре.
Учесници ће имати прилику и да се упознају са примером из праксе и искуствима у реализацији оваквог пројекта.
Радионица је намењена привредним друштвима заинтересованим за производњу електричне енергије из соларних електрана а због великог интересовања моћи ће да се прати и путем платформе Мајкрософт Тимс.
Dinar prema evru bez promene, kurs iznosi 117,3132

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У ПКС радионица о производњи струје из обновљивих извора се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.