Две асистенције Милинковић-Савића за победу Лација

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2022, 09:38

Две асистенције Милинковић-Савића за победу Лација

Фудбалери Лација победили су вечерас у Фиренци екипу Фирентине резултатом 4:0 у мечу деветог кола италијанске Серије А. Фото: Танјуг/AP/Gregorio Borgia Голове за Лацио постигли су Матијас Векино у 11, Матија Закањи у 25, Луис Алберто у 86. и Цхиро Имобиле у 91. минуту. Српски репрезентативац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сергеј Милинковић-Савић асистирао је код голова Закањија и Имобилеа. Он је одиграо цео меч за Лацио, док је Димитрије Каменовић седео на клупи за резерве.
У домаћем тиму, Лука Јовић је одиграо свих 90 минута, док је Никола Миленковић ушао у игру у 59. минуту. Алекса Терзић је преседео цео меч на клупи за резерве.
Лацио је трећи на табели Серије А са 20 бодова, док је Фиорентина 13. са девет. Лацио ће у наредном колу дочекати Удинезе, док ће Фиорентина гостовати Лећеу.
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Две асистенције Милинковић-Савића за победу Лација се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.