Украјина прекида од сутра извоз струје након руског напада

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2022, 18:13

Украјина прекида од сутра извоз струје након руског напада

Украјинско Министарство енергетике саопштило је да ће обуставити извоз електричне енергије након што су руски пројектили данас погодили њену енергетску инфраструктуру. Фото: Pexels/Pixabay
„Данашњи ракетни удари, који су погодили термоелектрану и електричне подстанице, приморали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су Украјину да обустави извоз електричне енергије од 11. октобра 2022. како би стабилизовала сопствени енергетски систем“, наводи се у саопштењу објављеном на сајту Министарства, пренео је Ројтерс.
Украјинске службе за ванредну ситуацију саопштиле су да је 11 људи убијено, а 65 рањено у данашњим руским ракетним нападима на више украјинских градова, укључујући Кијев.
Сирене за ваздушну опасност огласиле су се поново у Кијеву, после руских ракетних напада раније данас, рекли су очевици за британску агенцију.

Zaustavljen petodnevni rast cena nafte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјина прекида од сутра извоз струје након руског напада се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.