Вучић: Увек смо радили оно што је најбоље за нашу земљу

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Okt.2022, 10:47

Вучић: Увек смо радили оно што је најбоље за нашу земљу

Председник Србије Александра Вучић оценио је данас да је протекла недеља била изузетно важна за Србију у сваком смислу, а да га посебно радује наставак тренда договора и реализације великих инвестиционих пројекта који јачају нашу привреду и просперитет целог друштва. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Сава Радовановић „Радимо са највећим светским економијама, немачки гигант МТУ отворио је нову фабрику у Србији, а са јапанским компанијама договорено је интензивирање сарадње“, написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav, уз видео снимак у којем су приказани најважнији догађаји и састанци протекле недеље.
Председник је подсетио да је на регионалном плану са пријатељима из Мађарске и Аустрије договорен заједнички рад на јачању безбедности наших држава и грађана, а да су на европском нивоу, по први пут у присуству лидера са целог континента, тражена решења за изазове који су нам заједнички и никад тежи.
„У свим тим контактима, при сваком руковању, договору или нашем одговору, руководило ме је једно – интерес Србије. Ми смо увек радили оно што је најбоље за нашу земљу и успевали смо да одолимо тешким изазовима са било које стране. Научили смо да трпимо притиске и никада нећемо довести Србију у опасност, већ настављамо рад на њеном опстанку и просперитету и у недељама које су пред нама. Живела Србија!“, написао је председник Вучић.
Danas se obeležava Svetski dan pošte, Đorđević čestitao

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Увек смо радили оно што је најбоље за нашу земљу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.