Гутереш ради на продужењу споразума о извозу украјинског жита

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 20:42

Гутереш ради на продужењу споразума о извозу украјинског жита

Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш и његов тим раде на проширењу и продужењу споразума којим би се омогућио украјински извоз житарица из Црног мора, који би могао да истекне крајем новембра, изјавио је данас портпарол УН Стефан Дижарик. Фото: Pixabay/ID 41330 „Они >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << активно раде на уклањању и последњих препрека како би се олакшао извоз руског жита и ђубрива“, рекао је Дижарик, пренео је Ројтерс.
Он је додао да ће шеф хуманитарне организације Уједињених нација Мартин Грифитс и висока званичница УН за трговину Ребека Гринспан отпутовати у Москву за отприлике недељу дана да разговарају о том питању.
Industrijski proizvodi u septembru poskupeli za 15,3 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гутереш ради на продужењу споразума о извозу украјинског жита се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.