Европска комисија ће тражити средства за ослобађање од фосилних горива

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 19:22

Европска комисија ће тражити средства за ослобађање од фосилних горива

Европска унија ће тражити више средстава како би помогла државама чланицама да се ослободе зависности од фосилних горива, изјавила је данас у Прагу председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. Фото: Танјуг/Kenzo Tribouillard, Pool Photo via AP „Тражићемо додатно финансирање на европском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нивоу како би све земље чланице имале исту могућност да инвестирају у транзицију“, рекла је фон дер Лајен на конференцији за новинаре после самита ЕУ у Прагу, пренео је Ројтерс.
У главном граду Чешке данас је одржан неформални Самит ЕУ, у чијем фокусу је био одговор на одлуку Русије да припоји четири украјинска региона.
Поред тога шефови држава и влада ЕУ разговарали су о могућностима за побољшање заштите критичне инфраструктуре.
Makron: Naredne zime biće još teže zbog problema sa gasom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Европска комисија ће тражити средства за ослобађање од фосилних горива се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.