Без задржавања на наплатним рампама и граничним прелазима

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 19:11

Без задржавања на наплатним рампама и граничним прелазима

На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила, као ни на граничним прелазима, осим на прелазу Прешево, где се чека 30 минута. Фото: PrtSc/ЈП Путеви Србије Из Путева Србије саветују учеснике у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.
Према саопштењу Ауто-мото савеза Србије (АМС) саобраћај унутар градова је појачан па је и поред добрих услова за вожњу свим учесницима у саобраћају потребна већа пажња и опрезнија вожња уз више узајамне толеранције и међусобног поштовања.
Према последњим информацијама са граничних прелаза задржавања на путничким терминалима нема, осим на улазу у Србију на прелазу Прешево, где се чека 30 минута.
Kojčić: Ministarstvo planira naftovod do Mađarske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Без задржавања на наплатним рампама и граничним прелазима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.