Сутра почиње сезона одбојке у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 18:59

Сутра почиње сезона одбојке у Новом Саду

Првотимци Војводине премијерни меч у новој сезони одиграће у суботу, 8. октобра и то пред својим навијачима. Фото: ОК Војводина Актуелни шампион отвориће нову такмичарску годину утакмицом осмине финала Купа Србије. Новосађанима на мегдан долази друголигаш, екипа Грачац.
Иако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су црвено-бели апсолутни фаворити на папиру, свима у табору домаћина је јасно да и овој утакмици треба прићи максимално озбиљно, одиграти за сваки поен одговорно и ангажовано.
Меч почиње у 17 часова и биће то лепа увертира у серију сусрета, које ће Војводина играти на свом терену. Поново у Новом Саду пулени тренера Слободана Бошкана играју у уторак, 11. октобра, меч Суперкупа са Партизаном, а након тога 15. октобра, прво коло Суперлиге са Спартаком из Љига.
Hokejaši Vojvodine sutra otvaraju sezonu protiv Triglava

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра почиње сезона одбојке у Новом Саду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.