Фудбалери Војводине у посети ОШ „Јован Јовановић Змај“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 18:37

Фудбалери Војводине у посети ОШ „Јован Јовановић Змај“ (ВИДЕО)

Основна школа „Јован Јовановић Змај“ у Сремкској Каменици данас је била домаћин Вошине експедиције на челу са тренером Миланом Раставцем, али и првотимцима – Немањом Николићем, Лазаром Царевићем, Миланом Лазаревићем и Мамадуом Траореом. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Овом посетом настављена је акција ФК Војводина под слоганом „Ти си наша прва љубав“, у оквиру које „стара дама“ има намеру да посети и многе друге основне школе у Новом Саду и околини.
Tренер Војводине Милан Раставац је истакао због чега је важно бавити се спортом, јер кроз спорт, научимо и како да се боримо кроз живот. „Немања Николић, који има 29 година, рекао је да би волео да је у вашим годинама, а можете да замислите онда колико бих ја то волео. Ове године које имамо више од вас су нас научиле нечему шта нам је спорт донео. Спорт вам доноси једну чврствину, одлучност и вољу за борбом, јер живот је борба. Спорт вас учи да се борите на свим животним пољима, јер шта год одлучите да будете, мораћете да се борите да будете бољи од неког другог да бисте обезбедили бољи живот. За ту борбу вас спорт најбоље припрема, да научите да падате и да контролишете успоне. Бављење спортом највише утиче на формирање вашег борбеног карактера.“
„Лепо је бити део спорта, не морате бити професионални спортисти. Спорт је такав да у њему увек током ваших живота можете пронаћи место. Можете бити играч, тренер, навијач, члан управе или можда чак и власник. Можда ће неко од вас бити успешан да једног дана постане власник Војводине. Ја вам од срца желим да остварите све своје жеље и да истрајете на путу ка њиховим остварењим“, поручио је Милан Раставац.
Фото: ФК Војводина Немања Николић је поручио да му је част што је део Војводине и открио шта све може спорт да донесе у животу. „Бити члан Војводине је велика част и као неко ко је био овде и 2019. године, мени је задовољство што сам сада део овакве Војводине. Спорт вам доноси много познанстава, путовања на којима ће свако од вас упознати људе који ће моћи да вам помогну и у животу. Спорт шири једну позитивну енергију кроз цео свет и са собом носи једну позитивну емоцију и ствара јак карактер, што ће вам помоћи касније у животу. Ја сам кроз фудбал научио много и те лекције које научите у спорту, применићете и у животу, када вам нешто не иде, мораћете да дате мало више од максимума“, рекао је Николић.
Након завршетка дружења у учионици, сви присутни прешли су у школско двориште, где су одушевљена деца опколила Вошине фудбалере и тренера, како би се са њима фотографисали и добили аутограме. За то време, Вошине промотерке су деци делиле Вошине постере, распореде часова, флајере и приступнице помоћу којих могу да се учлане у акцију „Ти си наша прва љубав“, али и улазнице за предстојећу утакмицу са ТСЦ-ом.
Воша је овом приликом основној школи „Јован Јовановић Змај“ поклонила и пет фудбалских лопти, али ту није био крај изненађењима. Овај савршени дан за клинце и клинцезе из Сремске Каменице употпунила је партија фудбала у којој су учествовали и Вошини првотимци. Фото: ФК Војводина Предивно дружење испуњено дечјим осмесима и радошћу прекинуто је тек када су деца морала да се врате на час својим школским обавезама, а ФК Војводина се још једном захваљује ОШ „Јован Јовановић Змај“ на сарадњи приликом реализације ове акције, уз жељу и очекивање да ће дружења бити учестала и у будућности, како у самој школи, тако и на стадиону „Карађорђе“.
U Novi Sad stižu Sajam sporta i Sajam turizma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Војводине у посети ОШ „Јован Јовановић Змај“ (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.