ЛК: Ница надиграла Словацко, победе Вест Хема и Фјорентине, Јовић стрелац

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 09:01

ЛК: Ница надиграла Словацко, победе Вест Хема и Фјорентине, Јовић стрелац

Фудбалери Нице савладали су Словацко са 1:0 у мечу трећег кола Групе Д Лиге Конференција. Вест Хем је, такође, као гост победио Андерлехт истим резултатом, у оквиру групе Б. Фото: Танјуг/AP/Olivier Matthys Фјорентина надиграла Хартс са 3:0, Лука Јовић стрелац трећег гола. Виљареал до врха >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << напунио мрежу Аустрије – 5:0.
Ница је након два ремија успела да забележи прву победу и сада има пет бодова у групи. Словацко је након два нерешена меча забележио и први пораз.
Једини гол на мечу постигао је Пепе у 54. минуту сусрета.
Слично је било и у дуелу Андерлехта и Вест Хема. Гоости из Енглеске славили су са 1:0 стрелац поготка био је Скамака у 79. минуту.
У другом мечу Групе Б, Сикерборг је са убедљивих 5:0 савладао Стеауу.
Фудбалери Фјорентине савладали су, као гости, Хартс са 3:0 и забележили прву победу у Групи А и са четири бода заузимају другу позицију после три одиграна кола. Мандрагора је довео госте у вођство у четвртом минуту сусрета. Куаме је удвостручио предност Фјорентине  у 42. Коначан резултат поставио је Лука Јовић у 79.
Виљареал је убедљиво савладао Аустрију са 5:0 и тако учврстио прво место на табели са девет бодова.
Баена је довео домаћине у вођство у 18. минуту. Данјума је удвостручио предност у 43.  Моралес је погодио за 3:0 у 76. минуту. Четири минута касније исти играч поново постиже погодак. Коначних 5:0 поставио је, својим трећим голом Моралес у 88. минуту сусрета.
Impresivni crveno-beli samleli Ferencvaroš i osvojili prva tri boda u Ligi Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЛК: Ница надиграла Словацко, победе Вест Хема и Фјорентине, Јовић стрелац се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.