Откривено колико зарађује Ситијева гол – машина

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 20:01

Откривено колико зарађује Ситијева гол – машина

Ерлинг Халанд са лакоћом тресе мреже и у Премијер лиги. Фото: Танјуг/AP/Dave Thompson Норвешки нападач је задивио све лакоћом које постиже голове у дресу Манчестер ситија, за који је већ од почетка сезоне у свим такмичењима постигао 19 голова на 12 утакмица.
Он је летос стигао из редова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Борусије Дортмунд за свега 58 милиона евра, али многе интересује колико уствари зарађује норвешки голгетер.
Како је пренео „Дејли Мејл“, Халанд недељно играјући у дресу клуба са Етихада заради око милион евра!
Халанд има плату која је у висини примања осталих звезда тима шампиона Енглеске, али оно што га одваја од остатка су гарантовани бонуси.
Тако се очекује да Халанд после годину дана у дресу Ситија заради око 51 милион евра. Иначе, Норвежанин игра у застрашујућој форми.
Два гола постигао у Лиги шампиона са Копенхагеном, а недавно је на градском дербију постигао хет-трик у победи над Манчестер јунајтедом (6:3).
Био је то његов трећи узастопни хет-трик у првенству у дресу „грађана“.
Mesi objavio reprezentativni kraj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Откривено колико зарађује Ситијева гол – машина се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.