Алонсо: Спреман сам за посао тренера у Леверкузену

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 19:42

Алонсо: Спреман сам за посао тренера у Леверкузену

Нови тренер фудбалера Бајера, Шпанац Ћаби Алонсо, изјавио је да је спреман за посао у Леверкузену, преносе немачки медији. Фото: WikimediaCommons/Станислав Ведмидь Алонсо је именован за новог тренера екипе из Леверкузена, пошто је Швајцарац Херард Сеоанеа добио отказ јуче после пораза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од Порта (2:0) у Лиги шампиона.
Ово је шпанском стручњаку први тренерски посао у сениорској конкуренцији.
„Мислио сам да треба да се припремим и да сачекам прави тренутак. Мислим да сам сада спреман и да је ово прави тренутак. И ово је сјајан пројекат. Не сумњам да имамо квалитет, да имамо екипу“, рекао је Алонсо на званичном представљању.
Леверкузен је тренутно претпоследњи на табели Бундеслиге са само пет бодова.
„Ако се плашите да преузмете ризик, нећете постићи ништа. Данас правимо корак напред, морамо да радимо и покажемо да можемо боље“, навео је шпански стручњак.
Алонсо ће на клупи екипе из Леверкузена дебитовати у суботу против Шалкеа у деветом колу Бундеслиге.
„У животу ништа није сигурно. Ако нешто не покушате, никада нећете стићи тамо где желите. Верујем да можемо да остваримо опстанак у Бундеслиги“, рекао је Алонсо.
Stanković zvanično u Sampdoriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алонсо: Спреман сам за посао тренера у Леверкузену се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.