ЕУ уводи забрану за бродове са руском нафтом по вишој цени

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 19:39

ЕУ уводи забрану за бродове са руском нафтом по вишој цени

ЕУ ће забранити одржавање и осигуравање бродова трећих земаља који превозе руску нафту купљену по цени вишој од лимитиране, објављено је данас у Службеном гласнику ЕУ. Фото: Unsplash/Venti Views
У случају да брод под заставом неке треће земље транспортује руску сирову нафту или >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деривате купљене по цени вишој од лимитиране, том броду треба онемогућити техничку подршку, поправке у случају квара, финансирање или финансијску подршку, укључујући осигурање, наводи се у Службеном гласнику ЕУ, пренео је ТАСС.
Европска унија је увела и санкције против 30 руских физичких и седам правних лица, пише у Службеном листу ЕУ. С обзиром на озбиљност ситуације, Савет сматра да 30 лица и седам субјеката, одговорних за радње које нарушавају или угрожавају територијални интегритет, суверенитет и независност Украјине, треба додати на листу лица, субјеката и органа који подлежу рестриктивним мерама, наводи се у документу, пренео је ТАСС.
Руски певачи и музичари Јулија Чичерина, Николај Расторгујев и Олег Газманов додати су на листу санкционисаних, заједно са компанијама Иркут и Дегтјарјев, навела је агенција.

Nakon podizanja referentne kamatne stope poskupeće krediti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕУ уводи забрану за бродове са руском нафтом по вишој цени се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.