Ударац за Енглеску – Вокер оперисан

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 18:22

Ударац за Енглеску – Вокер оперисан

Фудбалер Манчестер ситија Кајл Вокер подвргнут је операцији препоне и неодређено време ће одсуствовати са терена. Фото: WikimediaCommons/Oleg Bkhambri Вокер се повредио у недељу, у првом полувремену великог дербија против Манчестер јунајтеда (6:3).
Сити није навео колико ће Вокер одсуствовати, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << али у клубу верују да 32-годишњи енглески репрезентативац има шансе да оде на Светско првенство у Катару, пренео је Скај.
„Операција је била успешна, а детаљнија прогноза биће објављена у догледно време“, навео је шампион Енглеске.
Медицински тим који је радио са Вокером зна да се играч у прошлости брзо опорављао од повреда, па се верује да би могао да заигра на Мундијалу. Клуб је решио да фудбалер сада буде подвргнут операцији пошто се радило о повреди која не би могла да се санира док редовно игра.
Како је пренео Скај, Вокер је осећао нелагодност и пре него што је погоршао повреду у манчестерском дербију. Очекује се да ће селектор Енглеске Гарет Саутгејт 20. октобра објавити списак од 26 играча за Светско првенство у Катару, што је много раније од рока који је одредила Фифа – 13. новембра.
Енглеска ће на Светском првенству, од 20. новембра до 18. децембра, играти у Групи Б са Ираном, САД и Велсом.
Alegri kritikovao Vlahovića: Morao je da da još neki gol

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ударац за Енглеску – Вокер оперисан се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.