Покушевски стартер у поразу Оклахоме од Даласа

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 10:20

Покушевски стартер у поразу Оклахоме од Даласа

Кошаркаши Даласа, без Луке Дончића у тиму, победили су у припремној утакмици Оклахома сити тандер 98:96. Српски кошаркаш Алексеј Покушевски био је стартер у екипи Тандера и за 18 минута на паркету забележио је осам поена, један скок и две асистенције. Фото: Танјуг/AP/Sue Ogrocki) Изједначен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << меч Даласа и Оклахоме преломио је Џејден Харди, који је са 21 поеном био најефикаснији на утакмици.


Smooth J for Giddey @joshgiddey | #ThunderUp pic.twitter.com/M7ob74M81g
— OKC THUNDER (@okcthunder) October 6, 2022

Српски кошаркаш Алексеј Покушевски на терену је провео 18 минута и забележио је осам поена. Уписао је и један скок и две асистенције.
Филаделфија је славила у неизвесном мечу са Кливлендом 113:112. Џеол Ембид и Џејмс Харден нашли су се заједно на терену први пут од краја прошле сезоне. Ембид је постигао 12, а Харден девет поена.
Лос Анђелес Лејкерси су изгубили од Финикса 115:119. Лејкерсе је предводио Леброн Џејмс са 23 поена, док је у победничком тиму најбољи био Букер са једним поеном мање.
Репрезентативац Хрватске Дарио Шарић постигао је 12 поена за 16 минута на паркету.
У преостала два меча, Индијана је била боља од Шарлота 122:97, а Торонто од Бостона 125:119 након продужетака.
Finiks će se prodati za rekordnu sumu – cena Sansa nikad veća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покушевски стартер у поразу Оклахоме од Даласа се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.