САД: Нема промена у политици санкција према Венецуели

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 09:35

САД: Нема промена у политици санкција према Венецуели

САД не планирају да мењају своју политику санкција према Венецуели „без конструктивних корака” председника Николаса Мадура за обнову демократије, саопштила је Бела кућа. Фото: Pixabay/12019 „Политика према Венецуели остаје непромењена. САД настављају да спроводе санкције“, саопштила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је портпарол америчког Савета за националну безбедност Адријен Вотсон.
Ово саопштење уследило је након што је „Волстрит џурнал“ објавио да се Вашингтон спрема да ублажи неке санкције Венецуели, како би дозволио америчкој енергетској корпорацији „Шеврон“ да настави производњу нафте у тој држави.
Лист је објавио да ће у замену за ублажавање санкција, Мадурова влада наставити разговоре са опозицијом у земљи, како би се договорили о условима потребним за одржавање слободних и поштених председничких избора 2024. године, наводи Ројтерс.
Grčka traži ratnu odštetu od Nemačke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Нема промена у политици санкција према Венецуели се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.