У ПКС данас почиње конференција о женском предузетништву

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 08:35

У ПКС данас почиње конференција о женском предузетништву

У Привредној комори Србије данас ће почети дводневна конференција „Женско предузетништво – повежите се за покретање и унапређење бизниса“. Фото: ПКС Скуп организују Привредна комора Србије – Европска мрежа предузетништва, Агенција Уједињених нација за родну равноправност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и оснаживање жена (UN Women), Влада Србије, Удружење пословних жена Србије и Европска банка за обнову и развој.
Отварању конференције присуствоваће потпредседница владе и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић, председница Удружења пословних жена Србије Сања Поповић Пантић, регионална директорка за Европу и централну Азију UN Women Алија Ел Јасир и директорка Сектора за предузетништво у ПКС Бранислава Симанић, саопштено је из ПКС.
Главни циљ догађаја је да се унапреди дијалог и размени знање о темама важним за женско предузетништво, као и да се подстакне сарадња и умрежавање жена предузетница на Западном Балкану.
Првог дана конференције предвидено је више панела и дискусија на актуелне теме, попут трансформације бизниса, иновација, извора финансирања као и Б2Б састанци измеду предузетница.
Другог дана биће организована радионица, као део подршке унапређењу ваших знања и вештина предузетница.
Danas trilaterala ministara Srbije, Mađarske i Austrije u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У ПКС данас почиње конференција о женском предузетништву се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.