Белинели поново на евролигашким теренима: Још увек има ватре у мени

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 18:40

Белинели поново на евролигашким теренима: Још увек има ватре у мени

Екипа Виртуса из Болоње наступаће после 14 сезона у Евролиги, а један од њихових носилаца игре, Марко Белинели, такође се након дуго времена враћа у најбољу европску лигу. Фото: fiba.basketball Сада Италијан има 36 година, сакупио је много НБА искуства играјући за чак девет тимова, а са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сан Антонијом је освојио титулу 2014. године. „Тренутно преговарам са Виртусом око продужетка уговора. Сјајно се осећам, обожавам ову игру и у мени још увек има ватре“.
Активан уговор му истиче наредног лета, а Белинели жели да остане у Италији и бори се за трофеј Евролиге. „Пун сам енергије и узбуђења. Недостајала ми је Евролига док сам био у АМерици. Пратио сам колико сам могао. Сада опет имам прилику да је играм и једва чекам да видим како ће све изгледати. То је велика ствар и за клуб, будући да се и он враћа у елиту после 14 година“.
Виртус сезону отвара у петак од 20.30 против Монака који такође као и италијански клуб, има велике амбиције.
Lejkersi će penzionisati Gasolov broj 16

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белинели поново на евролигашким теренима: Још увек има ватре у мени се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.