Омладинке Србије ремизирале на старту квалификација за ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 17:41

Омладинке Србије ремизирале на старту квалификација за ЕП

Женска омладинска селекција Србије ремизирала је против Италије 2:2 (0:1) на старту прве фазе квалификација за ЕП у Групи „3“ Лиге А које се одиграва у мађарском граду Бичке. Фото: Unsplash/Emilio Garcia Водиле су Италијанке од 23. минута (Паван), али су омладинке Србије доста добро парирале >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у првом делу.
У наставку меча заблистала је Нина Матејић која је у 55. минуту на асистенцију Ање Јестровић, а затим у 76. минуту на пас Милице Шарић донела преокрет и вођство изабраницама селектора Лидије Стојкановић.
До краја су обе селекције покушавале да дођу до победе, а Италијанка Петрарки је у надокнади погодила оквир гола.
Радост фудбалерки Србије трајао је само три минута јер је Кјара Бекари успела да изједначи и постави коначан резултат 2:2. У Групи 3, домаћин турнира Мађарска убедљивио је савладала Велс 3:0. Управо је селекција домаћина наредни ривал омладинкама Србије, меч се игра у суботу од 14.30 часова. У уторак Србија игра последњи меч против Велса (15.30). Прве три селекције из групе обезбедиће пласман у други круг квалификација.
Србија је играча у саставу: Шкандро – Гаковић, Стојић, Патаки, Шарић – Цветковић (од 59. Мајсторовић), Јестровић (од 82. Пауновић) – Обрадовић, Андрић (од 70. Рајић), Стокић – Матејић.
Tadić na meti kritika Van der Varta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Омладинке Србије ремизирале на старту квалификација за ЕП се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.