Вазура: Очекујем да и Звезда негде киксне

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 20:21

Вазура: Очекујем да и Звезда негде киксне

Генерални директор Партизана Милош Вазура изјавио је да очекује тежак меч против Келна у трећем колу Лиге конференција, али је додао да верује у добар резултат. Фото: Танјуг/Vladimir Sporcic Партизан ће у среду отпутовати у Немачку где ће у четвртак од 21 сат одиграти дуел са Келном у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трећем колу групе Д Лиге конференција.
„Играмо једну тешку утакмицу са тешким противником и то у гостима. И утакмица са Ницом је била тешка, одиграли смо добро тај меч, а могли смо и да победимо. Имамо малих проблема у тиму са повређеним играчима, али се надам да ће фудбалери да дају 100 досто. Ако буде тако можемо да очекујемо повољан резултат. Келн је екипа која има буџет вероватно четири пута већи него Партизан. Очекујем да се боримо, верујем и наше момке и стручни штаб и у добар резултат“, рекао је Вазура за Танјуг.
Партизан је тренутно налази на четвртом месту на табели Суперлиге Србије са пет бодова мање од првопласиране Црвене звезде. „Црвена звезда сада има пет бодова више, а прошле године Партизан је имао толику предност у односу на ‘црвено-беле’. Надамо се да можемо до титуле. Била нам је јако битна утакмица са Војводином, јер смо четири дана пре тога имали лош меч када смо нажалост елиминисани у 1/16 финала Купа Србије од Радничког из Сремске Митровице. Екипа је показала карактер и успела је да се издигне. Војводина се знатно појачала. Тај меч смо одиграли на завидном нивоу. Надам се да је та утакмица прекретница и да ћемо наставити да ређамо победе у домаћем првенству, јер је то приоритет. Очекујем да и Звезда негде киксне и да им се више приближимо. Имамо и још два дербија. Далеко је крај првенства“, додао је он.
Југословенско спортско друштво Партизан је данас прославило 77. година од оснивања. „Данас је један леп дан, желим да га лепо прославимо и да наставимо да функционишемо као и до сада. Надам се да ће у будућности резултати Фудбалског клуба да буду бољи“, рекао је Вазура, који је свим навијачима Партизан честитао годишњицу клуба.
Mrkela: Ovo je zlatno doba Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вазура: Очекујем да и Звезда негде киксне се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.