Фестивал игре и музике „Зов равнице“ код платоа испред ТЦ Променада

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 17:10

Фестивал игре и музике „Зов равнице“ код платоа испред ТЦ Променада

Дванаести фестивал игре и музике „Зов равнице“ одржаће се од 6. до 9. октобра код платоа испред ТЦ Променада. Фото: ТОНС Фестивал игре и музике „Зов равнице“ реализује се са циљем праћења младих и талентованих људи у области музике и игре првенствено због неговања различитих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << народних традиција и култура – приказивањем различитих култура кроз игру, музику, песму и традиционалне националне ношње народа.
На тај начин се учесници фестивала из других градова и земаља  упознају са лепотама нашег града Новог Сада. Поред културно-уметничких друштава из наше земље и иностранства, учествује предшколска установа „Радосно детињство“, основне и музичке школе, школа за децу са посебним потребама, плесне и певачке групе и неафирмисани бендови.
На фестивалу се представља  велики број учесника у културно-забавном програму и излагача, који представљају своје производе (пчелињи производи, вино, ручни радови, колачи, накит).
Počinje „Druga?Evropa” – kruna Evropske prestonice kulture

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фестивал игре и музике „Зов равнице“ код платоа испред ТЦ Променада се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.