Промоција књиге „Забрањено купање у зони пограничног прелаза“ у галерији Прометеј

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 16:20

Промоција књиге „Забрањено купање у зони пограничног прелаза“ у галерији Прометеј

Милица Митић, новинарка, колумнисткиња и чланица бенда Ања Штарк пре неколико месеци објавила је прву збирку поезије „Забрањено купање у зони пограничног прелаза“. Фото: Unsplash/Mikołaj Збирка је већ представљена у ауторкином родном Великом Градишту, а ове суботе, 8. октобра >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 18 сати, о књизи ћемо разговарати и у Новом Саду. У галерији издавачке куће Прометеј (Светозара Милетића 16) угостићемо песникињу, Милицу Митић, и илустраторку књиге, Соњу Бајић.
Посетиоци ће имати прилике да погледају и изложбу илустрација из књиге.
Фото: Галерија Прометеј Детаље о промоцији прочитајте овде.
Интервју са Милицом Митић читајте овде.
Видео Соње Бајић погледајте овде.
Počinje „Druga?Evropa” – kruna Evropske prestonice kulture

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промоција књиге „Забрањено купање у зони пограничног прелаза“ у галерији Прометеј се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.