Позоришне радионице за средњошколце у КЦНС

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 15:45

Позоришне радионице за средњошколце у КЦНС

Сценска редакција Културног центра Новог Сада поново организује радионице намењене младим заљубљеницима у позориште и књижевност. Тема новог циклуса радионица гласи „Како се развија драмски лик“ и првенствено су намењене средњошколцима узраста од 15 до 19 година. Фото: КЦНС Циљ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << радионица је кратак преглед и упознавање полазника са развојем драмског лика још од античког периода, у коме акценат стављамо на чувеног античког књижевника и филозофа Теофраста и његово дело „Карактери“.
О настанку и развоју драмских ликова учиће кроз игрице вођене од стране фацилитатора и фацилитаторки, а крајњи исход ових радионица биће практична примена знања која ће се огледати у извођењу кратког драмског текста који су сами развили на радионицама (игроказ).
Радионице почињу 8. октобра, одржаваће се суботом у термину од 14 до 16 часова у просторијама Културног центра Новог Сада (Католичка порта 5) и трајаће до 12. новембра. Пријаве су у току и можете се пријавити слањем имејла са својим подацима (име, презиме, датум рођења и контакт телефон) на мејл сценске редакције КЦНС: scenskaredakcija.kcns@gmail.com
Festival kratke priče „IN MEDIAS RES“ u knjižari Most

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Позоришне радионице за средњошколце у КЦНС се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.