Ераковић: Сви као један против Ференцвароша

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 11:19

Ераковић: Сви као један против Ференцвароша

Вратили смо се после паузе жељни утакмица и то се видело против Мачве у Купу, али и у Новом Саду против Младости. Остварили смо две победе и одмах се окренули утакмици која нас очекује у Лиги Европе, изјавио је млади фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић. Фото: PrtSc/Instagram/Страхиња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ераковић Звезда у четвртак од 18.45 дочекује Ференцварош у трећем колу групне фазе Лиге Европе.
„Имали смо феноменалну подршку и у Шапцу и на „Карађорђу“, наши навијачи били су у већини на оба стадиона, што нам неизмерно значи. Почели смо припреме за Ференцварош, искористићемо сваки тренутак да се максимално припремимо и да добром игром и посвећеношћу на терену обрадујемо звездаше“, рекао је Ераковић за клупски сајт.
До краја полусезоне већином ћемо играти на гостујућем терену, па је утакмица против Ференцвароша права прилика да још једном покажемо зашто се Маракане сви плаше.
„Испуњене трибине биће од великог значаја за крајњи резултат, потребна нам је победа, а како бисмо стигли до ње неопходно је да будемо сви као један. Знам да је највећа посета у историји стадиона била против Ференцвароша и да је сада није могуће поновити, али ако напунимо Маракану до последњег места биће то права прилика да урадимо оно што 1975. године нисмо“, поручио је Ераковић.
JSD Partizan slavi 77. rođendan – dve odvojene proslave

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ераковић: Сви као један против Ференцвароша се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.