Скупштина АП Војводине одржаће данас седницу

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 10:14

Скупштина АП Војводине одржаће данас седницу

Посланици Скупштине АП Војводине одржаће данас 18.седницу на чијем је дневном реду 10 тачака. Фото: Градске инфо Расправљаће се о извештају буџета Аутономне покрајине Војводине за 2022. годину у периоду јануар – јун 2022. године. На дневном реду је предлог о изради просторног плана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << подручја посебне намене за изградњу ветроелектране „Ветрогон“ на територији општина Србобран и Бечеј као и предлог о заштити споменика природе „Стратиграфски профил филијала Беочин“

Пред посланицима је и предлог о измени покрајинске скупштинске одлуке о заштити предела изузетних одлика „Караш–Нера”, измена покрајинске скупштинске одлуке о Програму подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за територију Аутономне покрајине Војводине у 2022. години.
Vučić: Pogrešnu su zemlju izabrali da je plaše za tuđ račun

Преузмите андроид апликацију.

Чланак Скупштина АП Војводине одржаће данас седницу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.