Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 09:38

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-75, радови на рехабилитацији надвожњака у петљи Лапово, од данас до 1. новембра од 9 до 17 часова. Foto: Pixabay/Schwoaze За саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака у оба смера, као и укључење из Лапова за Ниш, саопштило је ЈП „Путеви Србије“.
Умка, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << радови на санацији клизишта Умка, до 10. октобра од 7 до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила. Након 17 часова, саобраћај се одвија нормално.
Бајина Башта – Перућац, радови на санацији клизишта „Бушинско поље“, до 17. октобра од 7 до 22 часа, уз наизменично пропуштање возила.
Од данас до 10. октобра током светлог дела дана, радови на обележавању хоризонталне сигнализације на делу државног пута I А реда број 3, и то на деоници петља Пећинци – петља Добановци, у смеру ка Београду, и деоници петља Добановци – петља Рума, у смеру ка Батровцима. Радови ће се изводити у зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.
До 15 часова данас радови на кошењу банкине на делу државног пута I А реда број 2, деоница Обреновац – Уб, у смеру ка Сурчину.
Током извођења радова за саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака.
До 15 часова данас, радови на кошењу банкине на државном путу I А реда број 2, на деоници Љиг – Таково, у смеру ка Сурчину.
Током радова за саобраћај је заузета зауставна саобраћајна трака.
До 14. октобра радови на појачаном одржавању дела државног пута I А реда број 1, на деоници петља Ражањ – петља Појате, у смеру Ниш-Београд. У зони радова за саобраћај је затворена лева коловозна трака смер Ниш – Београд и саобраћај се преусмерава на десну коловозну траку на техничком службеном пролазу, где се саобраћај одвија двосмерно у десној коловозној траци (од км 376+182 до км 371+909), затим се поновним преусмеравањем враћа у свој редован ток. Омогућено је искључење возила на петљки Појате.
На деоници Свилајнац (Луковица) – Свилајнац и на деоници Петровац на Млави (Велико Лаоле) – Свилајнац (Луковица), 9. октобра од 8.30 до 13.30 часова, због одржавања атлетске трке, саобраћај ће бити преусмерен на локалне улице у граду.
Ауто-пут Е-75, деоница од петље Појате до петље Параћин, до 10. октобра радови на појачаном одржавању. За саобраћај је затворена коловозна трака у смеру ка Београду и саобраћај се одвија двосмерно у супротној коловозној траци, ка Нишу.
Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова: – на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
– на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазу Бездан, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
Promenljivo, i sunce i oblaci, lokalno kiša, do 20 stepeni

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.