Фон Гејр: Односи Русије и Немачке достигли најнижу тачку

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 08:32

Фон Гејр: Односи Русије и Немачке достигли најнижу тачку

Односи између Берлина и Москве достигли су најнижу тачку и „нема светла на крају тунела“, изјавио је данас немачки амбасадор у Русији Геза Андреас фон Гејр на пријему поводом Дана немачког јединства. Фото: Wikimedia Commons/A.Savin „Руско руководство је означило Немачку и све наше блиске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << партнере као непријатељске земље. Наши политички односи су достигли најнижу тачку и нема светла на крају тунела, чак нема ни тунела на видику“, рекао је Фон Гејр, пренео је ТАС С.
Према његовим речима, активности немачких дипломата у Русији тренутно су усмерене на постизање циља који симболизује Дан немачког јединства, а то је „јачање мира и слободе“.
Prvi sastanak EU-Izrael posle decenije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фон Гејр: Односи Русије и Немачке достигли најнижу тачку се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.