Гонзало Игуаин најавио крај играчке каријере (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 19:48

Гонзало Игуаин најавио крај играчке каријере (ВИДЕО)

Чувени аргентински фудбалер Гонзало Игуаин завршио је каријеру. Фото: Wikimedia Commons/Save the Dream from Doha, Qatar Гонзало Игуаин је одлучио да каријеру заврши на крају сезоне 2022/23 и то званично објавио.
„Ел Пипита“ се расплакао на конференцији за медије током говора о својој великој каријери.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> "LLEGÓ EL DÍA DE DECIR ADIÓS AL FÚTBOL", de esta manera, Gonzalo Higuaín anunció su retiro. pic.twitter.com/QURJv0Umxm
— SportsCenter (@SC_ESPN) October 3, 2022

Играо је за Ривер, Реал Мадрид, Наполи, Јувентус, Милан, Челси, Интер Мајами…
Његов рекорд од 36 голова у једној сезони у Серији А у сезони 2015/16 и даље стоји нетакнут и питање је када ће га неко оборити, а поставио га је у дресу Наполија где је и пружао своје најбоље партије.
Каријера му је трајала 17 година, одиграо је 782 утакмице, постигао 361 гол и освојио 14 трофеја.

Bajern uskoro jači za Komana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гонзало Игуаин најавио крај играчке каријере (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.