Алкарас и Надал исписали историју

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 19:27

Алкарас и Надал исписали историју

Карлос Алкарас ће наредних дана бити први носилац на Турниру Серије 500 у Астани. Фото: Танјуг/AP/Mark J. Terrill Шпански тенисер дошао је у Казахстан са ореолом фаворита јер је и даље на челу АТП листе.
И не само то, ова недеља је на неки начин историјска за шпански тенис, јер се први >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пут догодило да два Шпанца буду на прве две позиције светске листе најбољих играча.
Алкарас је први, а други је Рафаел Надал. То је и први пут да су два тенисера из исте земље на челу још од 2000. када су то успели Американци Пит Сампрас и Андре Агаси.
Алкарас је реаговао на вест да су он и Рафа на прва два места. „Два Шпанца на прва два места ранг листе! Поносан сам што делим овај историјски моменат са Рафаелом Надалом, најбољим тенисером свих времена. Вамос“, поручио је тенисер из Мурсије.
Алкарас ће у првом колу у Астани играти у уторак против Белгијанца Давида Гофана.
Rubljov bolji od Đerea na startu turnira u Astani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкарас и Надал исписали историју се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.