Веслачи Партизана шампиони Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 18:25

Веслачи Партизана шампиони Србије

Веслачки клуб Партизан освојио је титулу првака Србије, саопштили су „црно-бели“. Фото: Pixabay/PaulineLB У саопштењу се наводи да је прошлог викенда на Ади циганлији одржано Првенство Србије у веслању. Веслачи Партизан су на овом такмичењу освојили 32, а уједно су освојили још једну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << титулу државног првака.
„Завршавамо ову сезону на најбољи могући начин. Освајањем титуле државног првака стављамо тачку на једну од најуспешнијих година за нама. Учешћем наших олимпијаца и овогодишњих освајача светског и европског злата у јуниорској конкуренцији, као и свих такмиввара у млађим категоријама који су на најбољи могући начин репрезентовали свој клуб, доказ је да радимо добру ствар и обавеза да наредних година постижемо још боље резултате“, изјавио је директор веслачког клуба Партизан Иван Брајтигам, пренео је Веслачки клуб Партизан.
Đerona saopštio spisak rukometaša za Finsku i Slovačku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Веслачи Партизана шампиони Србије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.