Блажич три месеца ван терена

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 18:06

Блажич три месеца ван терена

Јака Блажич, кошаркаш Бахчешехира и репрезентативац Словеније мораће неко време да проведе ван терена. Фото: ABA liga/Ales Fevzer Како су потврдили челници турског клуба и Кошаркашке федерације Словеније, искусни кошаркаш ће због повреде леђа морати да паузира три месеца.
То практично >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << значи да ће бивши кошаркаш Црвене звезде и Цедевита Олимпије пропустити и квалификације за Светско првенство у новембру, када Словенија игра сусрете са Израелом и Немачком.
Блажич је у јулу потписао за Бахчешехир.
Недавно на Евробаскету Јака је имао просек од 8,1 поена, два скока, асистенцију на седам мечева.
Проблем за Словенију у квалификационим мечевима биће и то што селектор Александар Секулић неће моћи да рачуна ни на Зорана Драгића и Луку Шчуку, који се жале на повреде бутног мишића, односно предњих укрштених лигамената.
Kaunas domaćin Fajnal fora Evrolige?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Блажич три месеца ван терена се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.