Милуновић под знаком питања за Ференцварош

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 17:50

Милуновић под знаком питања за Ференцварош

Дефанзивац Црвене звезде, Немања Милуновић, неизвестан је за меч трећег кола групне фазе Лиге Европе против Ференцвароша. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Црвено-беле ће на Маракани дочекати мађарски тим у дуелу који може бити преломан за даљу субдину изабраника Милоша Милојевића, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који на овом мечу неће имати потпуно спремног Милуновића.
Наиме, високи штопер је задобио повреду листа у првом полувремену против Младости у Новом Саду и морао је да напусти игру, а заменио га је Радован Панков.
Да подсетимо, црвено-бели су након два кола четвртопласирана екипа у групи, једина без освојеног бода. Ференцварош заузима прву позицију са максималних шест освојених бодова.
Stanković jedan od kandidata za klupu Sampdorije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милуновић под знаком питања за Ференцварош се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.