Саничанин пред Келн: Надиграваћемо се, биће веома захтевно

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 16:21

Саничанин пред Келн: Надиграваћемо се, биће веома захтевно

Играч Партизана Синиша Саничанин истиче да је предстојећи ривал у групној фази Лиге конференција физички доминантна, али да су црно-бели спремни за надигравање. Фото: Градске инфо „Много нам је битна победа против Војводине, да се морално подигнемо после елиминације у Купу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и сада са доста самопоуздања идемо у Келн“, рекао је штопер Партизана.
Црно-бели су у дербију 13. кола Суперлиге савладали Новосађане (4:1), а у четвртак од 21 сат гостују немачком тиму у Лиги конференција.
„Чека нас веома јак ривал, екипа која игра у јакој Бундеслиги, победили су овог викенда Борусију из Дортмунда, али идемо тамо да се надигравамо и спремни смо да дамо све од себе“, изјавио је Саничанин новинарима. Репрезентативац БиХ нагласио је да црно-беле у Келну очекује физички изузетно захтеван меч. “
Осим што су веома квалитетни, физички су доминантни и са те стране биће веома захтевно, али спремни смо и надамо се повољном резултату“, поручио је Саничанин.
Bajern uskoro jači za Komana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саничанин пред Келн: Надиграваћемо се, биће веома захтевно се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.