Бајерн ускоро јачи за Комана

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 16:16

Бајерн ускоро јачи за Комана

Фудбалер Бајерна из Минхена Кингсли Коман вратио се тренинзима са екипом, после три и по недеље одсуства због повреде. Фото: Танјуг/AP/Matthias Schrader На почетку тренинга, Коман је разменио неколико пасова са саиграчима пре него што је добио загрљај од тренера Јулијана Нагелсмана и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << аплауз саиграча, пренео је Франс прес.
Коман је на тренингу 9. септембра повредио мишић десне ноге због чега је пропустио окупљање репрезентације Француске средином септембра и два меча у Лиги нација против Аустрије и Данске.
Његов повратак тренинзима у Бајерну добра је вест за репрезентацију Француске, седам недеља пред почетак Светског првенства у Катару.
Фудбалери Бајерна дочекују сутра Викторију Плзењ, у утакмици трећег кола Групе Ц Лиге шампиона, док их наредног викенда очекује дерби меч против Борусије Дортмунд у Бундеслиги.
Kostić se zahvalio Vlahoviću posle asistencije za prvi gol u dresu Juventusa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајерн ускоро јачи за Комана се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.