Рајан ер најавио благо поскупљење карата

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 09:29

Рајан ер најавио благо поскупљење карата

Авио-компанија Рајанер планира да подигне цене како гориво постаје све скупље, рекао је за дпа ​​шеф немачког пословања ирске компаније. Фото: Unsplash/kevin_hackert „Просечна цена карте за Рајанер ће вероватно порасти са 40 на 50 евра Ш38,6 долара на 48,2 долараЋ за пет година“, рекао је Андреас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Грубер.
Авио-компанија покушава да смањи утицај раста цена нафте фјучерс уговорима који фиксирају цене и куповином јефтиног парафина за своје залихе, али не може у потпуности да ублажи раст цена горива, рекао је Грубер, који је и шеф подружнице Рајанера Лаудамотион.
Авиокомпанија себе види у предности у односу на скупље ривале у тешким економским временима.
„У рецесији ће више људи обраћати пажњу на цену карата“, рекао је Грубер.
Рајанер није једини подигао цене: Луфтханза је, на пример, најавила веће цене за остатак године.
Очекује се да ће у текућој финансијској години (априла 2022. до марта 2023.) Рајанер превести 166 милиона путника у Европи, што је знатно изнад нивоа пре избијања пандемије.
У наредној финансијској години број путника би требало да порасте на 185 милиона, рекао је Грубер.
Kakve su posledice jakog dolara na ostatak sveta?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рајан ер најавио благо поскупљење карата се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.