Сергеј двоструки стрелац у тријумфу Лација

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 15:05

Сергеј двоструки стрелац у тријумфу Лација

Фудбалери Лација су на свом терену убедљиво савладали Специју резултатом 4:0 у оквиру осмог кола италијанске Серије А. Фото: Танјуг/Alfredo Falcone/LaPresse via AP Српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић био је играч утакмице с обзиром на то да је два пута затресао противничку мрежу. Римљани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су добро отворили меч и већ у трећем минуту су имали прилику да поведу. Ћиро Имобиле је преузео одговорност да изведе једанаестерац, али није успео да затресе мрежу.
Ипак, само девет минута касније Лацио је повео. Играо се 12. минут када је Фелипе Андерсон проиграо Матију Закањија који се добро снашао и погодио за 1:0.
Вођство је удвостручено већ у 24. минуту, када је одбијена лопта после корнера дошла до Алесија Ромањолија који је одличним ударцем из прве послао лопту у “малу мрежу“.
Трећи гол виђен је у 61. минуту, а стрелац је био Сергеј Милинковић-Савић. Ћиро Имобиле је послао пас ка Матији Закањију, који ју је проследио пред противнички гол где се нашао Сергеј и без много проблема погодио.
Коначан резултат поставио је Сергеј у првом минуту судијске надокнаде. Елсаид Хисај је био у улози асистента, а српски везиста се поново одлично снашао и погодио за коначних 4:0.
Vlahović i Kostić protiv Bolonje za presek loše forme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сергеј двоструки стрелац у тријумфу Лација се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.