Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 12:00

Вулин одговорио Конрад: Ако не сме да каже истину, поштована амбасадорка не треба ни да лаже

„Када је немачки министар одбране објавио да Србија врши масовна стрељања Шиптара на стадиону „ФК Приштина“, у Приштини, изречена је лаж која је уз лаж о масакру у Рачку послужила као оправдање за почетак агресије 19 земаља НАТО пакта на Србију. Фото: Танјуг// ОМК МУП републике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије/bs Поштована амбасадорка Немачке могла је свој мандат да започне извињењем за изречене лажи о Србији, али када већ није тако почела, могла је и да не понавља лажи о српској агресији на сопствену земљу.
Ако не сме да каже истину, поштована амбасадорка не треба ни да лаже“, изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, реагујући на наводе амбасадорке Немачке у Србији Анке Конрад у којима је истакла да се на Косову 1999. године „развијала ужасна хуманитарна катастрофа уз масовно кршење људских права“, наводи се у саопштењу.
Вучић поручио Сарацину: Неће бити независног Косова

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вулин одговорио Конрад: Ако не сме да каже истину, поштована амбасадорка не треба ни да лаже се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.