Оливера Јевтић победница „Женске трке“ на Ади Циганлији

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 11:26

Оливера Јевтић победница „Женске трке“ на Ади Циганлији

Српска атлетичарка Оливера Јевтић победница је традиционалне „Женске ДМ трке“, која је данас у организацији Београдског маратона одржана на Ади Циганлоји. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Јевтићева је круг око Аде, у дужини од 7,7 километара, претрчала за 25 минута и 34 секунде. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Друго место освојила је Теодора Симовић (25,54), а треће Саима Мурић (27,20).
На најлепшој трци у организацији Београдског маратона учествовало је више од 1.500 такмичарки, под слоганом „Ја то могу“.
Женска трка за циљ има промоцију значаја физичке активности, посебно трчања и ходања за здравље женске популације као примарне превенције, али и добро дружење и јачање женске солидарности кроз активизам, подршку и мотивацију.
Традиционално су у трци учествовале и даме са инвалидитетом и послале снажну поруку о значају бављења спортом.
Đoković protiv Čilića u finalu Tel Aviva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оливера Јевтић победница „Женске трке“ на Ади Циганлији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.