Халанд прави тест за Варана и Мартинеза

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 11:11

Халанд прави тест за Варана и Мартинеза

Манчестер сити и Манчестер јунајтед састаће се данас у 15 часова у оквиру деветог кола енглеске Премијер лиге. Фото: Танјуг/AP/Dave Thompson “Грађани“ тренутно заузимају друго место на табели са 17 освојених бодова из седам одиграних утакмица уз гол разлику 23:6.
Изабраници Пепа Гвардиоле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су најефикаснији тим првенства, али и тим који је примио најмање голова. Ипак, на првом месту налази се Арсенал и Ситију ће бити неопходна победа како би одржао ритам за лондонским клубом.
Нема сумње да највећа опасност у нападу прети од стране Норвежанина, Ерлинга Брута Халанда који је најбољи стрелац лиге са 11 постигнутих голова. Уз то, иза њега на терену делује невероватни Кевин де Брујне, који је подједнако опасан када као оружје користи додавања и ударце са дистанце.
Што се тиче повређених играча за овај меч под упитником су Ајмерик Лапорт, Калвин Филипс и Џон Стоунс.
Са друге стране, Јунајтед заузима шесто место на табели са 12 освојених бодова из шесто одиграних утакмица и гол разлику 8:8. Старт сезоне није био баш идеалан за “Црвене ђаволе“, али делује да Ерик тен Хаг полако уиграва тим и да ће деловати све боље и боље. Најбољи стрелац тима јесте брзоноги Маркус Рашфорд са три поготка и две асистенције.
Ипак, познато је да је Кристијано Роналдо најзвучније име екипе и да се никако не сме занемарити, иако му је ове сезоне улога доста занемарнија у односу на неке раније.
Тен Хаг на овом мечу неће моћи да рачуна на Антонија Марсијала, док су Хари Мегвајер и Дони ван де Бек под упитником.
На последњих 20 међусобних сусрета ових тимова Јунајтед је девет пута изашао као победник, Сити осам, док су три меча завршена нерешеним исходом.
Потенцијални састави:
Манчестер сити: Едерсон, Кансело, Дијаш, Аканџи, Вокер, Родри, Силва, Де Брујне, Грилиш, Фоден, Халанд
Манчестер јунајтед: Де Хеа, Далот, Варан, Мартинез, Маласија, Мектомини, Ериксен, Антони, Бруно, Санчо, Рашфорд
Levandovski doneo Barsi tri boda na Balearima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Халанд прави тест за Варана и Мартинеза се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.