Ђере у главном жребу Нур Султан турнира у Астани

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 10:20

Ђере у главном жребу Нур Султан турнира у Астани

Ласло Ђере надигро Турчина Алтуг Целикбилек са 2:0 по сетовима 6:3, 6:4 у последњем колу Квалификација за Нур Султан турнир и пласирао се у главни жреб. Фото: Танјуг/AP/Chris Carlson Ђере се тако придружио Новаку Ђоковићу који ће такође учествовати на овом турниру. Ласлу је било потребно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 85 минута да сломи отпор Турчина, који пружио снажан отпор, стигао до неколико брејкова, али је наш тенисер успео да у оба сета направи по један више и стигне до заслужене победе.
Велика борба у првом сету. Већ на старту меча тенисери су размени по један брејк. Средином овог периода још једна размена брејкова и резултат је био 3:3.
Тада наш тенисер везује три гема, уз два брејка, и осваја први сет са 6:3. Слична слика и у другом сету. Настављена је беспоштедна борба. Ђере је у четвртом гему успео да одузме сервис ривалу, који је узвратио у седмом гему. У деветом Турчин пропушта две везане брејк прилике, да би у наредном гему Ласло одузео сервис ривалу и тако ставио тачку на сет и меч – 6:4 у другом сету. Нур Султан турнир почиње у понедељак.
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић на старту турнира у Астани играће против Чилеанца Кристијана Гарина. Ђере ће током дана сазнати свог ривала у првом колу.
Đoković protiv Čilića u finalu Tel Aviva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђере у главном жребу Нур Султан турнира у Астани се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.