Ђоковић: Надам се да ћу играти у Торину

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2022, 19:11

Ђоковић: Надам се да ћу играти у Торину

Новак Ђоковић жели да сезону заврши на најбољи могући начин. Фото: Танјуг/AP/Ebrahim Noroozi Није се много наиграо бивши број један ове године из познатих разлога, али ако ништа друго, у прилици је да удари печат у финишу сезоне.
После турнира у Тел Авиву, где од 18.30 игра против Романа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сафиулина у полуфиналу, Новак иде у Астану, а главни циљ му је свакако да се пласира на АТП Тур финале у Торину.
„Помињао сам и раније шта су ми важне ствари, четири слема, наступи за земљу и турнири Серије АТП 1.000. Наравно, ту је и АТП Тур финале. Гренд слем сезона је готова, али ту је Торино за који се још нисам квалификовао. Надам се да ћу успети. Има много турнира у тениском свету, сваке недеље неколико разних категорија. Истовремено, ја сам у тој фази каријере да могу да бирам где ћу играти, тако да је то случај сада чешће него што је било пре“, признаје Новак.
Отуда су отворене све могућности што се тиче планирања такмичења на којима ће наступати. „Играм неке турнире који обично нису били у мом календару. Дакле, мој распоред није као у претходних 20 година, флексибилнији је, зато сам у Израелу, потом идем у Казахстан и видећу шта ћу играти после. У распореду су ми Берси и Торино, али све зависи од тога како се осећам, од реакција тела после играња ове и наредне недеље. Тада ћу сести за сто са својим тимом и направити план за остатак сезоне“, поручио је Ђоковић.
У Тел Авиву, новинари су га питали и о његовим религијским уверењима, али није желео да иде превише у ту тему.
„Надам се да разумете да не бих волео да много причам о томе, јер то задире у интиму и приватан живот, али одгојен сам као православац, дакле у православној вери, али не ограничавам се тиме. Сматрам себе као особу отвореног ума и срца, неког ко поштује и прихвата све религије, знања које људи имају широм света, која обогаћују живот мене и моје породице и држим се тога“, закључио је Новак.
Đoković protiv Garina na startu turnira u Astani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Надам се да ћу играти у Торину се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.