Јавни програм „Ход са водом“ овог викенда у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2022, 07:53

Јавни програм „Ход са водом“ овог викенда у Новом Саду

Уметнички програм „Ход са водом“, који организује Балкан Пројект на челу са глумицом Маријом Каран одржаће се овог викенда у Музеју савремене уметности Војводине у Новом Саду. Фото: Balkan…Projects На једном месту окупиће се најрелевантнији уметници, историчари уметности, филозофи, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << писци и песници који су инспирисани темом српског Павиљона на Венецијанском бијеналу „Ход са водом“, насталом у сарадњи Биљане Ћирић и уметника Владимира Николића.
Програм ће се састојати се од предавања, радионица, менталних и физичких сусрета у трајању од три дана.
Инспирисано водом, као местом памћења и заборава, овај уметнички програм бави се могућношћу замишљања другачијих форми блискости, постојања и међуповезаности.
Глумица Марија Каран својом визијом кроз Balkan Projects наставља дугогодишњи рад промоције балканске савремене уметничке сцене, овога пута у нашој земљи.
„Успех нашег српског Павиљона на овогодишњем Венецијанском бијеналу, који је проглашен међу пет најбољих павиљона на свету, кроз овај јавни програм наћи ће свој пут да се подели са локалним заједницама“, рекла је Каран.
Šta vas očekuje za vikend u Novom Sadu? (1. i 2. oktobar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јавни програм „Ход са водом“ овог викенда у Новом Саду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.