Продужетак рока и за „старе“ магистранде и докторанде

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 15:40

Продужетак рока и за „старе“ магистранде и докторанде

Влада Србије усвојила је, на предлог Министарства просвете, закључак којим се студентима који су уписани на магистарске и докторске студије, као и кандидатима који су пријавили докторску дисертацију до 10. септембра 2005. године продужи рок за завршетак студија по започетом наставном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плану и програму, условима и правилима студија. Фото: Pixabay/janeb13 Раније овог месеца Влада Србије усвојила је и закључак којим се студентима основних студија који су уписани на факултете и више школе до овог датума, такође продужи рок за завршетак студија, саопштило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја.
Иницијативу за продужетак рока за завршетак студија „старим“ студентима, предложила је Студентска конференција универзитета Србије, а подржао је и први потпредседник Владе Србије и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић.
Министарство просвете, науке и технолошког развоја припремиће измене и допуне Закона о високом образовању ради омогућавања продужетка рока за завршетак студија и покренуће дијалог са СКОНУС-ом и универзитетима у циљу утврђивања дугорочног решења са оптималним роком за завршетак студија по старим програмима.
Predstavnici Lidla i Pošte Srbije o postavljanju paketomata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Продужетак рока и за „старе“ магистранде и докторанде се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.