Србија без муке против Казахстана, у суботу одлучујући меч против САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 15:33

Србија без муке против Казахстана, у суботу одлучујући меч против САД

Одбојкашице Србије забележиле су четврту победу на Светском првенству пошто су у Лођу убедљиво савладале репрезентацију Казахстана резултатом 3:0 (25:13, 25:17, 25:10). Фото: Tанјуг/ AP Photo/Manu Fernandez Српкиње су имале вођство током целог меча и без велике муке победиле последњу екипу на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << табели Групе Ц, па је Србија овом победом избила на прво место са утакмицом више осталих екипа.
У осталим мечевима групе селекција САД ће играти против Немачке, док се Канада састаје са Бугарском.
На почетку утакмице репрезентативке Србије су добрим сервисима пореметиле пријем Казахстанки и направиле велику предност коју су одржавале до краја тог сета.
Други сет је на самом почетку деловао резултатски повољно по тим Казахстана, чак су у једном моменту имале предност од два поена, да би Србија појачала ритам и одличним сервисима престигла противника и у потпуности надиграла ривала.
Почетак трећег сета обележио је силовит наступ српских одбојкашица, које су направиле залиху од недостижних пет поена и до краја меча повећавале предност.
Најефикаснија у репрезентацији Србије била је Маја Алексић са 13 поена, док су Мина Поповић и Бранкица Михајловић додале по 12.
У екипи Казахстана најефикаснија је била Татјана Никитина са 13 поена.
Последњи меч у оквиру Групе Ц Србија игра у суботу против селекције САД (19.00), што ће уједно бити и борба за прво место у групи пред почетак наредне фазе такмичења.
Novak i Iga Švjontek zvezde Svetske lige u Dubaiju



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија без муке против Казахстана, у суботу одлучујући меч против САД се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.