Рашфорд и Тен Хаг најбољи у септембру

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 14:20

Рашфорд и Тен Хаг најбољи у септембру

Нападач Манчестер јунајтеда Маркус Рашфорд најбољи је играч, док је Ерик тен Хаг најбољи менаџер Премијер лиге за месец септембар. Фото: Танјуг/AP/Jon Super Рашфорд, који је проиграо под командом Ерика тен Хага, током овог месеца постигао је два гола и додао томе две асистенције на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << два меча.
У конкуренцији за ово редовно месечно признање били су и Филип Билинг, Кевин де Брујне, Пјер-Емил Хојбјерг, Џејком Ремзи и Алекс Ивоби.
Рашфорд је посебно заблистао у дербију са Арсеналом на ком је постигао два гола у победи од 3:1.
Он је био укључен у сва четири гола екипе на две септембарске утакмице.
Занимљиво је да му је ово било прво признање за играча месеца још од јануара 2019. године. С друге стране, Тен Хаг је надмашио колеге Антонија Контеа (Тотенхем) и Герија О’Нила (Борнмут).
Холанђанин је тек други менаџер од сер Алекса Фергусона са овим признањем, пошто је то претходно успело једино Олеу Гунару Солскјеру у фебруару 2019.
Манчестер јунајтед у недељу 2. октобра гостује у градском дербију екипи Манчестер ситија.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рашфорд и Тен Хаг најбољи у септембру се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.