Које јабуке су најбоље за колаче?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 11:00

Које јабуке су најбоље за колаче?

Грени смит или ајдаред – није свеједно коју врсту ћете изабрати за посластице са печеним јабукама. Ови колачи се углавном једноставно праве, укусни су и релативно приступачни. Фото: Pexels/Pixabay Једина дилема је како изабрати праве јабуке, јер без обзира на то да ли спремате питу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тарт или мафине, важно је да имате одговарајући материјал.
Две су особине кључне кад су у питању јабуке за печење – њихова слаткоћа и структура. Воће треба да има праву равнотежу између киселог и слатког, као и да буде одговарајуће структуре како се не би распало у рерни. Ове услове испуњавају грени смит, јонаголд, златни делишес.
Слободно користите више врста јабука у истом рецепту јер ће тако дезерт имати пунији и занимљивији укус. Неке делове исеците баш ситно да би се „утопили“ у тесто и дали му богатији укус.
Sok od kupusa vam može biti koristan saveznik: Vekovima se koristi kao narodni lek, a pomaže kod ovih šest tegoba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Које јабуке су најбоље за колаче? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.