Јовановић: Не желим да коментаришем Радуљицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 20:39

Јовановић: Не желим да коментаришем Радуљицу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Владимир Јовановић огласио се поводом доласка Мирослава Радуљице на Мали Калемегдан. Фото: ABA league Након што је бивши репрезентативни центар потписао уговор, а навијачи издали саопштење да више неће толерисати доласке бившиг играча Партизана, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јовановић није желео да коментарише овај трансфер.
„Ниједан клупски трансфер, откада сам преузео црвено-беле, нисам коментарисао, објашњавао, тумачио. Не видим разлог да то урадим и у случају Радуљице. Можемо да причамо о старту сезоне у региону, па у Евролиги“, рекао је Јовановић.
Оставио је отворену могућност да дође још појачања.
„Звезда је на тржишту, као и остали евролигаши, све се прати, а ствари се мењају, то је у спорту природно. Можда буде, а можда и не нових лица“.
На крају је одговорио на питање какво је стање Огњена Добрића. „Он је доживео дисторзију скочног зглоба, опоравак односно терапија иду добро, сваки дан се све боље осећа. А о прецизном датуму повратка на терен, одлучује здравствена служба“, закључио је Јовановић.
Звезда први меч у сезони игра у суботу од 20.00 у дворани „Александар Николић“.
Mario Nakić: Još se nisam odlučio između Srbije i Hrvatske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јовановић: Не желим да коментаришем Радуљицу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.