Зеленски хитно сазвао Савет за националну безбедност

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 19:05

Зеленски хитно сазвао Савет за националну безбедност

Украјински председник Володимир Зеленски сазвао је за сутра хитну седницу Савета за националну безбедност и одбрану Украјине. Фото: WikimediaComonns/The Presidential Office of Ukraine „Председник Володимир Зеленски сазвао је хитан састанак Савета за националну безбедност и одбрану Украјине за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сутра. Дневни ред и остали детаљи биће накнадно објављени“, објавио је на Фејсбуку портпарол украјинског лидера Сергеј Никифоров, пренео је Униан.
Кремљ је раније данас саопштио да ће руски председник Владимир Путин сутра на церемонији у Москви потписати документа о приступању Русији украјинских територија на којима је одржан референдум.
Зеленски је претходно упозорио Русију да следи „веома оштар“ одговор Кијева уколико Москва припоји четири украјинска региона након одржаних референдума на тим територијама.
Проруски званичници у четири региона Украјине под контролом Москве саопштили су да се огромна већина становника изјаснилла за улазак ових области у састав Руске Федерације, након пет дана гласања на референдуму које су Кијев и западни лидери унапред одбацили као „фарсу“.
Abazović: Uhapšeno više osoba osumnjičenih za špijunažu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски хитно сазвао Савет за националну безбедност се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.