Власник ПСЖ-а умешан у скандал у Катару?

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 17:59

Власник ПСЖ-а умешан у скандал у Катару?

Власник Пари Сен Жермена Насер Ал Калифи оптужен је да је уцењивао и злостављао једног француско-алжирског бизнисмена, који је наводно имао компромитујуће информације о њему, преноси француски лист „Либерасион“. Фото: Танјуг/AP Photo/Dave Thompson Овај француско-алжирски бизнисмен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводно живи у Катару, а француски лист је открио само његово име Тајеб Б. Он је ухапшен у Катару средином јануара 2020, а затвору је био до октобра исте године.
Новинари „Либерасиона“ тврде да је Ал Калифи наредио хапшење Тајеба Б, зато што је овај бизнисмен наводно поседовао компромитујуће документе о власнику ПСЖ-а, који га доводе у везу са корупцијом и нерегуларним процесом избора Катара за домаћина Светског првенства у фудбалу.
Ал Калифи је власник катарске медијске куће „беИН спортс“, члан је извршног одбора УЕФА-е и члана организационог одбора Мундијала у Катару. Француски медији наводе да је Тајеб Б, који има 41 годину, доживео у затвору велику психолошку тортуру, а пуштен је наводно тек када је сав материјал који поседује предао адвокатима Ал Калифија.
СП ће бити одржано у Катару од 20. новембра до 18. децембра.
Vlasnik Pari Sen Žermena kupuje Espanjol zbog Barselone?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Власник ПСЖ-а умешан у скандал у Катару? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.